неделя, 16 октомври 2022 г.

Какво още чакаме та не бутнем паметниците на тиранията, окупацията и позора, разните там МОЧИ-и и Альошовци: булдозери и багери ли нямаме?!


Veni Markovski: Това, че Демократична България, а и изобщо - демократична България - иска МОЧА да бъде махнат, е добра новина.* Още по-добра ще е, ако г-жа Йорданка Фандъкова реши да изпълни решението на СОС от 1992 г. Крайно време е този грозен и лъжлив паметник да бъде отправен там, където му е мястото: на бунището на историята! 

Снимка: компютърен екран, източник: уебсайт на Офнюз. 


Ангел Грънчаров: Аз пък искам да поставя въпроса съвсем иначе: дотам ли сме оскотели, че да молим таваришч Фандъковая, т.е. таваришч руския орденоносец Боко Методиевич Борисов, нейния господар и собственик на ГЕРБ, да благоволи да изпълни решение на столичната община за махането на паметника, прославящ комунистическата тирания и окупацията на България от Сталиновите руски орки през есента на 1944 г.?! Ами разбира се, че и Фандъкова, и Методиевич нема да посмеят да направят нещо, което нема да се хареса на техните господари от Масква, Кремль, КГБ! (Прочети ЦЯЛАТА ПУБЛИКАЦИЯ)

Няма коментари:

Публикуване на коментар