събота, 18 февруари 2023 г.

Харесва ли ви да живеете в евразийската кочина, в която Радев, Боко, Гешев, Копейкин и прочие руски измекяри превърнаха свидното ни отечество?!

Че Копейкин и Боко играят "мачле", сиреч подават си сгодни пасчета с топката, че са в комбина, че са "скачени съдове" се разбира от това, че Боко неслучайно се фали "... сутрин, обед и вечер съм в американското посолство...", та таваришч Копейкин да може от сутрин до вечер да повтаря, че "някои други политици не излизат от американското посолство"

На Боко ченгетата са възложили ролята на "американофил-евроатлантик", а пък руската картечница, неспираща да дърдори, именно таваришч Копейкин, видите ли, си вдига рейтинго като уж плюе по него, "американското мекере" и така и двамата печелят! 

Кукловодът е все същият: играят досущ по същия начин както навремето другото политическо менте, именно таваришч Сидеров, играеше хубаво мачле с ДПС, от сутрин до вечер плюеше по "турците и циганите" като бесен, а пък Доган, видите ли, пазеше "турците и циганите" и, респективно, му плащаше в сухо за услугата че сплотяваше турското и циганското малцинство около него. (Прочети ЦЯЛАТА ПУБЛИКАЦИЯ)

Няма коментари:

Публикуване на коментар