вторник, 11 април 2023 г.

Пак да се сервира цялата власт на пропутински настроения президент Радев не само е безотговорно, но е държавен преврат: ПП-ДБ нима не го разбират?!


МОЙ КОМЕНТАР, КОЙТО ПРЕДЛОЖИХ НА ПРИЯТЕЛИТЕ СИ ВЪВ ФЕЙСБУК:

Боко Борисов е прекалено много активен в предлагането на ПП-ДБ да правят парламентарно мнозинство и да управляват заедно, от което следва да си направим извода, че он се държи така с цел да ги провокира да отказват КАКВОТО И ДА БИЛО СЪТРУДНИЧЕСТВО с него, т.е. излиза, че Боко, естествено, ИСКА ДА НЯМА редовно правителство (он, разбира се, може да е прост, но чак толкова прост не е, че да състави правителство с аркадашите си от БСП-ДПС и от т.н. "ВЪЗРАЖДАНЕ" на Копейкин!). 

Значи излиза, работейки за това да няма редовно правителство (та нали Асен Василев сам заяви, че Борисов и Радев са във всекидневни тайни сношения?!), Боко поставя превъзходна динена кора на ПП-ДБ, на която те без замисляне стъпват, а он се радва, че ги е подхлъзнАл така лесно: та нали по този начин с лекота ще ги изобличи, че ПП-ДБ са ВИНОВНИ ЗА ПРОВАЛЯНЕТО И НА ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ И ЗА ХАРЧЕНЕТО НА ОЩЕ 100 МИЛИОНА ГРЕШНИ ЛЕВА НАРОДНА ПАРА! (Прочети ЦЯЛАТА ПУБЛИКАЦИЯ)

Няма коментари:

Публикуване на коментар