понеделник, 15 април 2019 г.

Арогантната мутренска власт убива издателя на в-к ГРАЖДАНИНЪ и на списанията ИДЕИ и HUMANUS, а опростаченият народ безучастно руча кебапчета...


Новият брой на в-к ГРАЖДАНИНЪ замина за печатницата...

Така изглежда първата му страница.

Приемаме още поръчки за хартиеното му издание, а също така и дарения за намиращия се в крайно тежко положение негов издател.

Който, прочее, както ви е добре известно, беше опраскан/уволнен от работата му като учител по философия и гражданско образование в пловдивската ПГЕЕ "ТЕТ Ленин", бяха му отнети по най-грозен начин преподавателските права, накрая, за да оцелее физически (след като беше държан 2 години в принудителна безработица) той се принуди напоследък да стане нощен пазач, което пък увреди здравето му (той страда от тежко сърдечно заболяване), т.е. властващата в в тъй приказната страна МУТРОЛАНДИЯ мафия направи нужното да го съсипе и убие - а гражданите в това време съвсем безучастно гледаха сеира, щракаха с пръсти под непресекващия ритъм на чалгата и ручаха, мляскайки, тъй сочните си любими кебапчета!


Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари:

Публикуване на коментар