четвъртък, 26 март 2020 г.

Какви неудобства и притеснения изпитва напоследък пазещата ни така усърдно народна милици..., пардон, полиция?Колегата-блогър Ники Димов в своя публикация в блога си разсъждава над любопитния въпрос защо полицаите изведнъж започнаха да искат екземпляр от декларацията, която ни се налага да попълваме когато искаме да излезем от града; можете да прочетете мислите му по този въпрос ето тук: Дали полицаите не закъсаха за тоалетна хартия?. Той прави и уместно предложение как да излезем от тежкото положение когато не сме попълнили декларация.

Приятна вечер ви желая след като си подобрихте настроението с великата песен на не по-малко великия Веско Маринов!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар